Regulament Intern

In jos

Regulament Intern

Mesaj Scris de Shad0w la data de Lun Iun 26, 2017 12:21 pm


Los Vagos este o mafie situata in Los Santos si se ocupa cu waruri, traficul de arme si de droguri.


Reguli generale:
- Daca observati probleme ale colegilor de comportament pe chat-ul /f, sunteti rugati sa trimiti un PM liderului/sub-liderului pentru a sanctiona membrii. Conducerea nu poate si sa organizeze factiunea si sa verifice in permanenta chat-ul /f.
- Cererea de demisie se poate accepta doar daca se pune o poza in care se confirma faptul ca este membrul respectiv. Daca a mai avut evidente war-uri/amenzi postate de pe acel cont de forum, atunci se poate face exceptie si se poate accepta demisia.
- Evidenta war-uri se face pe panel de catre lideri/sub-lideri. Regula este aceeasi, trebuie sa participati la minim jumatate din war-urile avute. Liderii posteaza in topicul de sanctiuni, atunci cand nu sunteti prezenti la minimul necesar.
-> Exemple: daca au loc 4 war-uri, trebuie sa participati la minim 2. Daca au loc 5 war-uri, 2.5 = 3, deci la minim 3 deoarece nu puteti participa la 2.5 war-uri.
- Playerii din fiecare grupare au obligatia sa detina materiale/droguri in timpul war-urilor pentru a ajuta membrii. In caz contrar sunt sanctionati cu FW.
Exemple:
-> Membrii gruparii arms dealer trebuie sa detina materiale pentru a vinde arme membrilor.
-> Membrii gruparii drugs dealer trebuie sa detina droguri pentru a vinde membrilor.
- Amenzile pentru worst se primesc doar daca mafia pierde war-ul. In cazul in care war-ul este castigat, nu se primeste amenda.
- Comanda /eject folosita pe colegi in timpul war-urilor, fara un motiv bine intemeiat, se sanctioneaza cu FW.
- Folosirea comenzii /fvrespawn in mod abuziv se sanctioneaza cu FW la prima abatere, iar uninvite la urmatoarea abatere.
- Fiecare membru trebuie sa-i apartuna unei grupari(arms/ drugs). Liderul are 24 de ore sa-i seteze grupul.
- Suferintele la war se sanctioneaza doar daca jucatorul apare in kill list si acuza in chat sau prin /sms imediat dupa, cu AV sau FW:
-> Exemple: - X este omorat de Y si ii spune pe chat sau prin /sms, imediat dupa: 'aimboter', 'ai aim', 'ai wall', 'teleport clar', 'v2', 'v9', 'v3.7', etc, doar daca ii face Y reclamatie se sanctioneaza membrul X, si nu daca face Z sau oricine altcineva. Pentru acuzele de cheat-uri, daca se mentioneaza clar numele codului, primeste FW pentru suferinte la war.
- in restul situatiilor de suferinte usoare, gen: 'slabule', 'haahaha', 'clar', 'da ma da', 'sigurrr', 'el e ma..', 'perete', '10/10', 'secunda ma', 'cod clar', 'gg filmat', etc, spuse dupa ce a fost omorat, se sanctioneaza cu AV. Tot AV primesc si cei care folosesc animatii dupa omorarea unui jucator (Ex: /pee). Respectati-va adversarii la war.
- amenintarile usoare, spuse pe /sms: 'ai fw', nu se sanctioneaza deoarece nu poate sa ii dea el FW. Acelasi lucru si daca zice pe /sms: 'ai ban', dar ei nu s-au intalnit pe turf. In cazul in care il jigneste, incadram acest lucru la jigniri (Ex: /sms: 'prostule' - AV pentru jigniri la adresa unui jucator).

Moduri:
- Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), aici sunt incluse si modurile care credeti ca sunt permise (spre ex.: mousefix), moduri ce modifica animatiile (ped.ipf, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile.
- Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent (spre ex.: LastActivityView, UsserAssitView) va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.
- Programele folosite special pentru a curata urmele (exemple: R-wipe, Ccleaner, etc) sunt strict interzise. Folosirea lor in timpul war-urilor, sau inainte de a da datele adminului, este strict interzisa si se pedepseste cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Regula este aceeasi si pentru folosirea recenta a programelor de la TW.
- Este strict interzis sa folositi CMD.exe in timpul war-urilor sau recent. Folosirea lui poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
- Neactualizarea procesului CMD.exe sau a programelor de la TW, in cele 2 programe WinPrefetchView si LastActivityView, poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
- Este strict interzis sa aveti urme de coduri in calculator. Folosirea lor, chiar si in trecut, este pedepsita cu ban 90 de zile.
- Modificarea fisierului samp.dll se sanctioneaza tot cu 7 zile.

Sanctiuni:
Pe langa regulamentul mafiilor unde sunt afisate sanctiunile generale, aici veti gasi sanctiunile interne:

AV/FW:
- Pentru AFK la sedinta mai mult de 5-10 secunde, pot sa va dau FW, asta inseamna nesimtire.
- Nu faceti reclamatii colegilor din factiune, abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu FW.
- Limbajul vulgar, batjocura se sanctioneaza in functie de gravitatea acestuia, se poate sanctiona cu AV, FW, Uninvite.
- Membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii. Daca este la prima abatere, i se comunica ca are timp 24 de ore sa schimbe skin-ul, in caz contrar primeste FW. La urmatoarele abateri se poate sanctiona direct cu FW.
- Membrii arms/drugs daca nu au materiale/droguri in timpul war-urilor vor primi FW.
- Nu aveti voie sa da-ti /eject colegilor din mafie din/de pe masini in timpul warurilor indifenret de motiv (jigniri, dm, etc).
- Cine da /q la war neanuntat o sa fie sanctionat indiferent de scorul avut cu FW.
- Caps Lock-ul pe chat-ul factiunii nu este sanctionat.
- Coordonatorii au voie sa faca spam pe /f in aceasta factiune dar nu trebuie sa abuzeze de aceasta regula, maxim 3 randuri, maxim.
- Spam-ul pe chat-ul factiunii va fi sanctionat astfel: x3=AMENDA/ x4-x6=AV/ x7-x8=FW/ x9+=UNINVITE. Spamul este considerat la un interval de maxim 3 secunde, si se sanctioneaza daca scrie acelasi cuvant/grup de cuvinte de mai multe ori: 'fvr' 'fvrrrr' 'fvrrr'. Daca cuvintele au alt sens nu se pot sanctiona: 'sal' 'cf' 'ms'.


*Este interzis sa va ascundeti in locuri greu accesibile (map bugs). Nu va ascundeti in spatele unei usi, sub apa folosind anim-uri etc.
*Este interzis sa va ascundeti pe cladiri inalte. E war, nu concurs de ascuns pe cladiri.
*Daca reusiti cumva sa ramaneti in masina nu inseamna ca asta e ceea ce trebuie sa faceti. E bug abuse. Se primeste warn.
*Cei care nu vin la nici un war intre orele 20-22 fara INVOIRE primesc Faction Warn.
*Politistii au dreptul de a veni la war / HQ si a-i lua pe cei ce au wanted, deci e de preferat sa veniti la war "curati".
Ce aveti voie sa faceti:
*Sa va luptati, fara a abuza de bug-uri, de a va ascunde, sa jucati grupati pentru un rezultat mai bun.
*Se poate da [/attack] intre orele 20:00 si 22:00.

Comenzile:
[/f] sau [/g] este chat-ul familiei.
[/gdeposit materials/drugs/money], comanda folosita pentru a depozita in seiful HQ-ului material / grame de droguri / bani.
[/tie] pentru a lega cu o sfoara pe cineva, o poti folosi in masina. Comanda ce poate fi utilizata doar de la rank 3+.
[/untie] pentru a dezlega pe cineva. Comanda ce poate fi uitilizata doar de la rank 3+.
[/heal] pentru a primi 100% HP, comanda disponibila doar in HQ.
[/order] pentru a cumpara arme. Odata ce cumperi arme din HQ, folosesti materialele din seif.
[/getdrugs] pentru a cumpara droguri din HQ.
-order 1 pentru Deagle
-order 2 pentru Shotgun
-order 3 pentru M4 mitraliera
-order 4 pentru Ak47Shad0w
Shad0w
Admin

Mesaje : 37
Data de înscriere : 10/06/2017

Vezi profilul utilizatorului http://magicgamingsamp.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum