Regulament Intern

In jos

Regulament Intern

Mesaj Scris de Shad0w la data de Lun Iun 26, 2017 12:10 pm
REGULI GENERALE

1. Membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
2. Limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.
exemple:
- pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
- pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
- injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
- jignirile usoare ('n00bul draq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.
- limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.
- spam-ul pe chatul /f este sanctionat in functie de gravitate, cu amenda, AV, FW sau uninvite.
- trebuie sa respectati liderul & subliderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de abateri.
- comanda /tie se foloseste doar pe cei care se afla pe Blacklist, niciodata in gluma sau pentru alte scopuri.
- cei care ataca alti jucatori fara motiv sunt sanctionati cu FW / uninvite.
- cei care ataca alti mafioti in timpul unui WAR in afara zonei de WAR sunt sanctionati cu FW.
- liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.

Reguli activitate

1. Nepostarea raportului de activitate se sanctioneaza cu uninvite indiferent de rank.
2. Playerii ce lipsesc la war si nu sunt invoiti de catre lider sunt sanctionati cu FW.
3. Prezenta la sedinta nu este obligatorie. In cazul in care va fi obligatorie, voi posta la "Anunturi importante" pentru a informa toti membrii cu privire la acest lucru.
4. Se poate acorda un singur FW pentru neparticipare la activitatile factiunii intr-o zi (ex: daca un player lipseste la toate war-urile dintr-o zi si la sedinta care e in aceasi zi, acesta va primi un singur FW)
5. Membrii ce nu au jobul corespunzator gruparii in timpul warurilor vor fi sanctionati cu FW. Daca este membru ARMS si nu are materiale la el => FW. Daca este DRUGS si nu are droguri la el sa vanda membrilor => FW.
6. Membrii factiunii se pot folosi de materialele (/order) si drogurile factiunii, in afara war-urilor, doar cu acordul liderului/subliderului. Membrii ce se folosesc de materialele/drogurile factiunii fara acordul liderului/subliderului in repetate randuri vor fi sanctionati cu amenda, FW sau uninvite, in cazuri grave.
7. Abuzul de /order pentru consumarea materialelor factiunii va fi sanctionat cu uninvite cu 20FP.

REGULAMENT WAR

1. Este interzis sa mergeti pe cladiri inaccesibile inainte de inceperea war-ului. se sanctioneaza cu warn si FW.
2. Spam-ul pe chatul factiunii in timpul war-ului este interzis.
3. Jignirile adresate colegilor pe /f in timpul war-ului nu sunt tolerate.
4. In timpul war-ului trebuie sa ascultati ordinele playerilor cu rank mai mare.
5. Acuzele de cheat-uri la adresa altor playeri sunt sanctionate cu AV sau FW (ex: aimerule, ai aim, ai wall). se poate folosi /report pentru a raporta un player suspectat de cheat-uri. la fel este sanctionata si folosirea animatiilor cum ar fi /pee dupa omorarea unui adversar si mesajele de genul 'ahahahha', 'slabule', 'mz', 'S@L'. respectati-va adversarii la war.
6. Playerii ce ataca mafiotii adversi in afara turfului in repetate randuri pot fi sanctionati de lider cu FW. E decizia liderului daca sanctioneaza membrul sau nu. Nu sunt sanctionati playerii la limita turfului. Liderii trebuie sa sanctioneze toti membrii in acelasi mod. Liderii pot respinge orice reclamatie facuta pentru atacarea unui adversar in afara turfului daca distanta fata de turf este mica.
7. Comportamentul neadecvat (suferintele) la war se sanctioneaza doar in cazul in care membrul reclamat s-a referit la cel ce a facut reclamatia(ex: la war eu sunt omorat de catre x, iar membrul ii spune la x: codatule. membrul va fi sanctionat doar in cazul in care x ii face reclamatie(nu altcineva), iar acesta trebuie sa aibe dovada clare cum ca membrul s-a referit la el, in caz contrar, acesta nu va fi sanctionat.
8. Daca x ii da /eject aiurea lui y la war(x si y fiind colegi de factiune), x va fi sanctionat doar daca y imi va aduce dovezi clare cum ca x i-a dat eject, in caz contrar acesta nu va fi sanctionat.
9. Daca un membru foloseste comanda [/q] la war, fara sa anunte liderul/co-liderul, acesta va fi sanctionat cu FW , doar in cazul in care acesta are scor pe (-).
10. Daca observati probleme ale colegilor de comportament pe chat-ul /f, sunteti rugati sa trimiti un PM liderului/sub-liderului pentru a sanctiona membrii. Conducerea nu poate si sa organizeze factiunea si sa verifice in permanenta chat-ul /f, ne rezervam dreptul de a va lasa pe voi sa semnalati problemele de comportament ale colegilor. Aceasta regula, mai bine spus rugaminte, se aplica in special in timpul war-urilor. Regula ce ajuta la o mai buna organizare a factiunii.
11. Neascultare de lider/colider in timpul warului se sanctioneaza cu FW.
12. Folosirea comenzii /attack aiurea, fara aprobarea liderului/coliderului se sanctioneaza cu FW.Shad0w
Shad0w
Admin

Mesaje : 37
Data de înscriere : 10/06/2017

Vezi profilul utilizatorului http://magicgamingsamp.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum